Qui canta els seus mals espanta

Als refranys populars, sempre n’hi ha una mica de veritat. Qui hagi fet del cant el seu passatemps o fins i tot el seu ofici, sap de què parlem.

Fa uns dies a una transmissió de la tele alemanya, van presentar el primer i probablement l’únic cor al món compost només per psicòlegs, psiquiatres i neuròlegs i es diu, molt encertat, Singing shrinks (un tastet: Nur nicht aus Liebe weinen).

El fundador va començar a cantar per desconnectar de la seva feina. Cantar no costa res, diu, i et fa feliç en molt poc temps, perquè el cos segrega endorfines i redueix les hormones de l’estrès. A més, per la seva feina com psiquiatre, una veu tranquil.la ajuda molt a la hora de fer teràpia amb el seus pacients. Ell mateix forma part d’un grup de investigació sobre l’estrès. Fer pauses regularment, moure-se cada dia i cantar és la seva recepta per baixar la tensió del dia a dia. Si ho diu un psiquiatra, alguna fonamenta n’hi haurà oy? O com va dir Carles Capdevila a un dels seus articles “ser de la coral deu puntuar com a antidepressiu sense necessitat de protector d’estómac” ARA, 1.6.2016

A propòsit, si vols viure els beneficis en viu i en directe, apunta’t als dies de portes obertes del Cor de Vacarisses, el 2 i el 9 d’octubre a les 21h a la Fàbrica de Vacarisses. Tenim nova directora i nou repertori: bandes sonores de pel·lícules.

T’hi esperem.

 

Productes relacionats

4 thoughts on “Qui canta els seus mals espanta”

Raquel

M’encanta!
Trobo molt encertat el cooreu, la manera de donar a conèixer el cor i alhora mostrar-nos els teus productes.
Enhorabona!!

francina giménez rosell

Enhorabona Stefania, és molt de agraïr contar amb la teva ajuda-

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *