Introduint la homeopatia: Nux vomica

Nux Vomica, remei homeopàtic

Amb aquest post comencem un nou apartat sobre homeopatia. És una forma terapèutica molt controvertida, n’hi ha tants amants com detractors, cada bàndol amb els seus arguments fonamentats.

Sigui com sigui, aquesta teràpia porta més de 200 anys arrelada en gairebé tots els països del món. Alguns països europeus la tenen fins i tot integrada a la Seguretat Social, com Alemanya o Suïssa per exemple, altres en subvencionen els medicaments (França) i altres, com l’Índia ,la va declarar medicina estatal pels bons resultats i els baixos costos que té amb la capacitat d’arribar a molta més persones. Hi ha diferents hospitals que atenen centenars de pacients al dia a un preu molt assequible o fins i tot sense costos.

Al nostre espai de Teràpies oferim també consulta en homeopatia perquè estem convençuts que es tracta d’una forma de fer medicina més sostenible en el temps i menys invasiva de totes les altres fins i tot de la fitoteràpia ja que es pot donar també a dones embarassades o nounats sense que hi hagi efectes secundaris. Als escèptics que necessiten comprovació científica, en un post futur intentarem donar quatre pinzellades sobre com funciona i les dades corroborades que tenim avui en dia sobre aquesta forma terapèutica. Amb l’avenç de la física i la medicina quàntica es podrà explicar també exhaustivament el funcionament de la homeopatia.

Avui voliem donar-vos un tastet sobre un remei bàsic que no pot faltar a una farmaciola homeopàtica, molt adient després d’un cap de setmana de festassa: Nux vomica és el remei després d’abús de menjar i beguda. La clàssica ressaca es veu alleugerida amb aquest remei, tant si és per excés d’alcohol o per dinar copiós. També es fa servir quan tenim una indigestió i l’empatx no acaba de baixar, Nux vomica ajuda a eliminar els mals de panxa degut a la golafreria.

Si en voleu saber més o teniu dubte de com prendre aquest remei, envieu un correu electrònic a consulta@artemisaherboristeria.cat o passeu per la botiga.

 

 

Producte relacionat:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *