Cantharis vesicatoria: Prevenció de cistitis

Cantharis vesicatoria

La base dels remeis homeopàtics prové del món animal, vegetal o mineral. Cada remei té un tropisme, mot del qual el significat és ‘moviment d’orientació d’una planta’ i que per extensió s’aplica a un medicament homeopàtic. Es tracta d’un òrgan o d’un sistema al que un remei incideix amb més facilitat i contundència, convertint-lo d’aquesta manera en remei estrella per l’òrgan en qüestió.

Cantharis vesicatoria (=mosca espanyola) és un d’aquells remeis que s’ha de tenir a la farmaciola ja que actua sobre inflamació i preferentment sobre la pell i les vies urinàries. Per tant, és EL remei per la infecció d’orina que cursa amb molt de dolor i problemes de micció. I curiosament, també per cremades de tot tipus, quan ja han sortit butllofes.

També funciona com “preventiu” en persones que són propenses a tenir cistitis. Si es pren quan apareix el primer símptoma, trenca el desenvolupament de la malaltia.

Et preguntes com pot ser que un remei pugui actuar en diferents problemes de salut? O quins poden ser altres remeis per a la farmaciola per a tota la família?

A la tardor farem una xerrada sobre com funciona la homeopatia i un curs de primers auxilis per tenir la farmaciola natural a casa.

Si t’interessa i per rebre més informació envia un mail a botiga@artemisaherboristeria.cat o un whatsapp al tlf. 637 777 458.

2 thoughts on “Cantharis vesicatoria: Prevenció de cistitis”

Mercè Blasco

Cracies, Stefania. M’interesa el de primers auxilis homeopatics, però segons l’horari. Petons!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *